Landelijke kennisbasistoets rekenen

Er zijn twee mogelijkheden:

1. Online individuele bijles

De lengte en invulling van een individueel traject is geheel afhankelijk van je eigen wensen en behoeften. Indien gewenst kunnen we direct starten. De focus ligt op ‘begrijpen’. Door het geven van veel positieve feedback en het stellen van goede vragen zal ik het denken zoveel mogelijk bij jou neerleggen. Ik werk met eigen ontworpen werkbladen (10 hoofdstukken) of we werken met een methode. Studenten geven de volgende sterke punten aan: snelheid van uitleg, het gebruik van een echt whiteboard (i.p.v. digitaal) en flexibiliteit in de agenda.

2. Een ééndaagse LKT-training op locatie

Een hele dag oefenen met de ‘originele opgaven’ van de landelijke kennisbasistoets rekenen. Kan dat? Ja, dat kan! Je komt op zaterdag van 9.00 tot 15.00 op locatie oefenen. Eerst krijg je de gelegenheid om zelf te oefenen met deze opgaven. Daarna gaan we met elkaar de opgaven bespreken. Op deze wijze komen de verschillende onderdelen van de kennisbasistoets aan bod. Kortom: we maken er een rekenfeestje van!

Er kunnen maar een beperkt aantal studenten deelnemen aan deze trainingsdag. Deze wordt op locatie gehouden in de omgeving van Amersfoort. Deze training is inclusief een heerlijke uitgebreide lunch, thee, koffie, verse jus, enz

Datums studiejaar 2023/2024:

  • Zaterdag 25 mei
  • Zaterdag 17 aug

Heb je nog vragen, of wil je je inschrijven voor excellente bijles?